© Powered by SiteSpirit

 
random6.jpg

header1.jpg

logoPC.png

Consultancy(Food)Styling

Helpende hand bij opstart of upgrade....

Social media foto James.jpg

Opstart/Upgrade van uw (bedrijfs)kantine/restaurant? Hiervoor kunt u onze hulp ook inroepen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid, kunnen we een plan van aanpak maken en samen met u een plekje realiseren waar u en uw collega's van een welverdiende lunch kunnen genieten. Uiteraard hoort hierbij een aantrekkelijke en verantwoorde menukaart, die we zo gezond mogelijk opzetten!

Wij staan u ook met raad en daad bij in het realiseren van een goed opgezet concept. Samen met u belichten we belangrijke zaken als inkoop, de planning van personeel en het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek. Door de opgedane schat aan ervaring met diverse horeca concepten en projecten en een uitgebreide portfolio zijn we in staat om -uiteraard- samen met u, gerechten te ontwikkelen voor een passende menukaart en die op een goede manier te presenteren. We zetten standaarden neer m.b.t. hygiëne, inkoop, personeelsplanning, voorraadbeheer en het benutten van leerlingen d.m.v. het aanbieden van stageplaatsen.

De PrivateChef is erkend leermeester en we hebben goede connecties met bijvoorbeeld ROC ASA. Doordat we tevens eigenaar zijn van KookStudio Amersfoort, hebben we ook de beschikking over een behoorlijke leskeuken, waar we inhoudelijk aan de menukaart kunnen werken en de betrokkenen extern hierin kunnen opleiden, zonder dat de zaak daaronder te lijden zal hebben. Efficiency ten top! Het is in deze tijd zeker van belang om kritisch te zijn over jezelf en je aanpak. Doe ik het goed? Ben ikzelf een goed voorbeeld en stel ik mezelf in staat om kritiek aan te nemen en om te zetten in resultaat? Dit zijn vragen waar we steeds meer mee bezig moeten zijn om optimaal te presteren. Het draait immers om het financiële resultaat en ervoor te zorgen dat uzelf kunt blijven ondernemen en dat uw personeel 100% gemotiveerd is.


PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit