© Powered by SiteSpirit

 
random6.jpg

header1.jpg

logoPC.png

Kooklessen van James, ook privé kooklessen en demo's aan huis.

016 (2).jpg

Uw PrivateChef heeft de beschikking over een professioneel ingerichte keuken in Eemnes. Hier worden veel verschillende kookworkshops verzorgd. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiefeesten etc. Ook verzorgen wij in samenwerking met relatiebemiddelingsbureaus ontmoetingsavonden waarbij men elkaar leert kennen door samen gezellig te koken en te eten. 
Nabij de A1 en direct aan de afrit Eemnes op de A 27, ligt onze nieuwe Toplocatie: KookStudio Eemnes.

Privé kookles, steeds meer in trek....
Als u wilt, kan de Privékok ook bij u thuis of op de zaak komen voor een MasterClass of privé kookles. De invulling kan zijn zoals u dat wilt. Diverse snijdtechnieken, sauzen, presentatie van gerechten en uiteraard complete menu's ga ik u stap-voor-stap voordoen en leren op een ongedwongen manier. Ik geef antwoord op uw kookvragen en maak van u een chef @ home.
Bel de Privékok, nodig wat vrienden uit en begin een kookclubje...
James: 06 51797572. 

Op eenvoudige wijze leer je diverse gerechten te bereiden en  presenteren!

In de KookStudio
De workshops duren elk ca. 4 uur en worden onder deskundige leiding gegeven. Voorafgaand aan de kookcursus krijgt men eerst uitleg over de verschillende ingrediënten die we gebruiken. Daarna leert u diverse gerechten te bereiden. Deze worden dan samen genuttigd in het bijbehorende restaurantgedeelte aan keurig en sfeervol gedekte tafels waar tevens een goed glas wijn geschonken wordt. De workshops worden aangeboden o.b.v. "All-Inclusive" dus weet je van tevoren wat de kosten zullen zijn. Dit heeft inmiddels al veel navolging gekregen van onze (con)cullega's. En zo hoort het ook!


Website PC 10.jpg

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe bepaalde smaken toch tot stand komen of welke combinaties er allemaal mogelijk zijn? Koken is leuk, tenminste als je wat beginselen kent. Dit is eenvoudiger dan u denkt. KookStudio Amersfoort kan u een eindje op weg helpen door u wat basistechnieken aan te leren waardoor u vertrouwd zult raken met uw ingrediënten en keukengereedschappen. Het is mogelijk ons een middag of avond te laten komen als u bijvoorbeeld met een gezellig stel vrienden of familie een kookles zou willen met een thema naar keuze. Door de slogan "Niet moeilijk maar lekker", die meer gericht is op praktijk dan theorie, zult u niet alleen versteld staan van wat er mogelijk is, maar nog meer van wat ú kunt.


  • Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familliedag/-avond, verenigingsuitje, neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. 
  • Erg populair zijn de workshops Thais, Italiaans en ons zgn. "freestyle", waar u uw vrienden en familie echt mee zult verrassen.
IMG_0932.jpg

Kookstudio Amersfoort
06 51797572
Uw kookcursus op maat verzorgd


IMG_1525.jpg

Het is ook mogelijk om met een wat kleiner gezelschap bij een van de deelnemers thuis een kookworkshop door ons te laten verzorgen, dit is net zo gezellig en leerzaam. 
            
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers aan de workshop vanaf 55 euro ex. btw per persoon o.b.v. "All-Inclusive", dus inclusief een goed glas wijn, bier, fris enz. Informeer gerust! 


Extra informatie kookworkshops:

Minimaal aantal deelnemers per workshop: 15. Ervaring is niet vereist, inzet en een goed humeur wel. De deelnemersgroep wordt onderverdeeld in kleinere groepen die samen aan het menu gaan werken.
 
We hopen van harte u te mogen begroeten in onze kookstudio waar de lessen leerzaam, maar vooral gezellig moeten zijn!

Website PC 12.jpg

PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit