© Powered by SiteSpirit

 
random7.jpg

header1.jpg

logoPC.png

Asian Fine Dining....

Aziatisch tafelen in stijl? Ik maak er een feest van....

IMG_0933.jpg

Iedereen kent de Chinese afhaal en helaas denken veel mensen dat dit een afspiegeling is van de mooie keuken uit de Aziatische landen.... Niets is echter minder waar!
De Aziatische keuken is perfect gebalanceerd, waarin de smaakpapillen tot het uiterste verwend worden. Jaren geleden echter, zijn de smaken aan de Europeaan aangepast omdat het teveel smaken bevatte die men hier niet kende en misschien wel te "explosief" waren.

Gelukkig staat Nederland nu veel meer open voor de authentieke Aziatische keuken en gaan we er steeds meer aan wennen en gaandeweg ontdekken we dat er veel meer is dan de "afhaaltroep" die we al veel te lang voorgeschoteld krijgen....
Ik ben enkele malen in Thailand geweest en heb daar ook kooklessen gevolgd bij een Thaise vrouw in huis en gerechten gemaakt čn geproefd waarvan het water me al in de mond loopt als ik er alleen al aan terugdenk.
Met deze opgedane kennis en de lessen van mijn vader en grootmoeder, in combinatie met de Franse en Mediterrane keuken ben ik aan de slag gegaan met mooie lichte menu's als resultaat. Laat uzelf dus eens verrassen met een uitgebalanceerd menu in "Asian Style". We kunnen eindeloze variaties maken van gerechten uit bijvoorbeeld de Japanse, Thaise en Indonesische keuken voor een stijlvolle avond uit de Aziatische toverdoos met eventueel een Franse twist.

Overigens is dit ook leuk en leerzaam om met een groepje liefhebbers als kookworkshop te doen. Dan neemt u de PrivateChef gewoon als leraar. Dit kunnen we uiteraard ook bij u thuis verzorgen. Zie ons nieuwe item "kooklessen" in het keuzemenu.


de PrivateChef bij KookStudio Eemnes

James kok privékok aziatisch koken wokken het gooi amersfoort indisch indonesisch thais kooklessen kookstudio studio cursus workshop eemnes thuiskok k.jpg

Thaise viskoekjes met tomaten/basilicumsalsa

viskoekjes Philips - klein PC.jpg

PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit