© Powered by SiteSpirit

 
barbeque-left.jpg

barbequeheader3.jpg

logoPC.png

Pasta met tonijn en mozzarella

Pasta met tonijn en Mozzarella

20150928_163249.jpg

Nodig voor 8 personen:  
500 gram pasta, "Al Dente" gekookt
2 blikjes tonijn op olie en een glas witte wijn
2 bolletjes mozzarella, in stukjes gesneden en een handvol rucola 1 ui en 2 teentjes knoflook, fijngesneden.
1 bouillonblokje en een bosje peterselie, fijngesneden
1 Spaans pepertje, fijngesneden en een eetlepel Sambal Oelek     Scheutje olie, peper en zout naar smaak.    
Bereiding:
Zet een (hapjes)pan op het vuur met een scheutje olijfolie en bak de ui en knoflook aan.
Voeg de tonijn en de peper/sambal toe, roer tot het losser wordt en doe dan de wijn erbij.
Laat de alcohol uit de wijn verdampen en voeg de pasta toe.
Laat het even opbakken, doe de mozzarella erbij en verkruimel het bouillonblokje erboven.
Proef op smaak en voeg eventueel nog wat zout en peper toe. Doe de rucola erbij en roer het geheel goed om tot het goed vermengd en gebakken is. Serveer op een schaal of bord en strooi de peterselie er bovenop. Klaar!


PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit