© Powered by SiteSpirit

 
random7.jpg

header2.jpg

logoPC.png

Oerapan

Heerlijk groentengerecht met geraspte kokos

Oerapan foto website.jpg

Nodig voor 8 personen
1 spitskool, gesneden
500 gram taugé
1 ui, gesneden en 2 teentjes knoflook, gesneden
500 gr. sperzieboontjes 2 spaanse pepers
2 limoenblaadjes
2 theelepels laos
2 theelepels djahé
2 theelepels bouillonpoeder
2 theelepels bruine suiker
1 theelepel tamarindepasta
300 gram geraspte kokos  

Bereiding:
Zet een wok of grote pan op het vuur en fruit hierin de ui, knoflook en de pepers.
Voeg de kruiden, bouillon, tamarinde en de suiker toe, verwarm en  meng het goed door.
Doe eerst de kool in de pan en schep het goed
door tot het iets zachter wordt.
De boontjes erbij, dan de geraspte kokos en de limoenblaadjes.
Als de groenten half gaar zijn, de taugé toevoegen en voorzichtig omscheppen.
Laat het geheel garen op niet te hoog vuur en zorg dat de groenten nog een beetje "bite" houden.
Van het vuur af en je hebt een heerlijk groentegerecht.


PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit