© Powered by SiteSpirit

 
random3.jpg

header2.jpg

logoPC.png

Torentje van mascarponeroom met fruit en kletskoppen.

Nodig voor 4 personen:

dessert gemaakt b.jpg

150  gram mascarpone
100  ml. slagroom
    1  pak kletskoppen
200  gram bosvruchten(diepvries is prima)
    2  eetlepels suiker
    1  pakje chocoladesticks o.i.d. voor
        garnering. 


Bereidingswijze:

Doe de slagroom met 1 eetl. suiker in een kom en klop deze niet al te stijf.
Doe de mascarpone in een kom en voeg de helft van de slagroom toe.
Zeef het fruit en vang het vocht op in een kom.
Roer het fruit door het mascarponemengsel en laat enkele uren opstijven in de koelkast.

Laat het opgevangen vocht inkoken met wat suiker zodat er een sausje ontstaat.

Leg op ieder bord een kletskop met daar bovenop een schepje van de mascarponeroom.
Daar bovenop weer een kletskop en garneer het geheel af met de saus en het chocoladestokje.


PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit